AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
Cable guide button
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
BILDKABLAR Drilldown arrow icon LJUDKABLAR Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NÄTVERK Drilldown arrow icon ANTENN Drilldown arrow icon STRÖM Drilldown arrow icon DATAKABLAR Drilldown arrow icon LÄNKKABLAR Drilldown arrow icon KABEL- OCH KONTAKT Drilldown arrow icon AV-TILLBEHÖR Drilldown arrow icon KABEL- OCH KONTAK BRANDS Drilldown arrow icon

FJÄRRKONTROLL

Här hittar du ett urval av fjärrkontroller, både universalfjärrkontroller och original från utvalda tillverkare för att ersätta gamla fjärrkontroller. SE MER icon

Fjärrkontrollsförlängare icon
Fjärrkontrollsförlängare
Universalfjärrkontroll icon
Universalfjärrkontroll
Apple fjärrkontroll icon
Apple fjärrkontroll
Bose fjärrkontroll icon
Bose fjärrkontroll
Cambridge Audio fjärrkontroll icon
Cambridge Audio fjärrkontroll
Denon fjärrkontroll icon
Denon fjärrkontroll
Elite Screens fjärrkontroll icon
Elite Screens fjärrkontroll
Epson fjärrkontroll icon
Epson fjärrkontroll
Eversolo fjärrkontroll icon
Eversolo fjärrkontroll
Grundig fjärrkontroll icon
Grundig fjärrkontroll
Hisense fjärrkontroll icon
Hisense fjärrkontroll
LG-fjärrkontroll icon
LG-fjärrkontroll
Marantz fjärrkontroll icon
Marantz fjärrkontroll
OneForAll fjärrkontroll icon
OneForAll fjärrkontroll
Onkyo fjärrkontroll icon
Onkyo fjärrkontroll
Panasonic fjärrkontroll icon
Panasonic fjärrkontroll
Philips fjärrkontroll icon
Philips fjärrkontroll
Pioneer fjärrkontroll icon
Pioneer fjärrkontroll
Pro-Ject fjärrkontroll icon
Pro-Ject fjärrkontroll
Ruark Audio fjärrkontroll icon
Ruark Audio fjärrkontroll
Samsung fjärrkontroll icon
Samsung fjärrkontroll
Sharp fjärrkontroll icon
Sharp fjärrkontroll
Sony fjärrkontroll icon
Sony fjärrkontroll
System Audio fjärrkontroll icon
System Audio fjärrkontroll
TCL fjärrkontroll icon
TCL fjärrkontroll
TEAC fjärrkontroll icon
TEAC fjärrkontroll
Triax fjärrkontroll icon
Triax fjärrkontroll
WiiM fjärrkontroll icon
WiiM fjärrkontroll
Yamaha fjärrkontroll icon
Yamaha fjärrkontroll
 

Fjärrkontroll Yamaha fjärrkontroll icon

Här hittar du ett enormt utbud av både originalfjärrkontroller, ersättnings- och multifjärrkontroller till många olika produkter, såsom TV, DVD och Bluray-spelare, förstärkare, digitalbox och mycket mer.

Om du inte kan hitta en fjärrkontroll som passar just din enhet, vänligen kontakta oss så kan vi undersöka om vi kan få tag i just den modell du saknar. Modellnumret på ersättningsfjärrkontrollen finns ofta i produktmanualen om din fjärrkontroll tappas bort eller äts upp av hunden.

Arrow down icon

ANDRA KATEGORIER FÖR AV-TILLBEHÖR

LÄS MER OM FJÄRRKONTROLL

Hur fungerar en fjärrkontroll?

En fjärrkontroll är en enhet som kommer med de flesta vanliga elektronik idag, oavsett om du köper en TV, förstärkare, CD-spelare eller någon annan hemelektronik, detta kommer med största sannolikhet med en fjärrkontroll i kartongen - men vad gör den egentligen?

Fjärrkontroller är designade med ett syfte – nämligen att göra det enklare för dig som konsument att använda din produkt. Det kan vara så att du lyssnar på musik och vill höja volymen eller byta låt (på CD till exempel). Istället för att resa dig från stolen för att trycka direkt på enheten kan du istället ta fjärrkontrollen i handen och hantera allt från din stol. Detta gör det hela mycket enklare och bekvämare.

De flesta fjärrkontroller använder antingen ett infrarött ljus eller Bluetooth för att prata med produkten de styr. Där en fjärrkontroll med infraröd teknik måste vara fysiskt riktad mot den enhet du vill styra, kan en fjärrkontroll med Bluetooth användas var som helst.

Billiga fjärrkontroller för många tillverkare

Om du letar efter en ny fjärrkontroll till din TV, hi-fi-anläggning eller något helt annat kan vi med stor sannolikhet hjälpa dig. Vi erbjuder fjärrkontroller från en mängd olika och utbredda tillverkare, som Samsung, Philips, Panasonic och Sony.

I vårt utbud kan du även hitta fjärrkontroller från andra märken, både originalmodeller och universalmodeller som ofta har ett lite lägre pris.

I många fall kan vi leta upp vilken fjärrkontroll som passar till just din TV, förstärkare eller annat, så kontakta oss gärna om du är tveksam till att välja ny fjärrkontroll, så att du får rätt första gången. Detta gäller oavsett om du behöver en fjärrkontroll till Samsung, Philips, Panasonic, Sony eller något helt annat.

Billig universalfjärrkontroll för din TV


Vill du ha en billigare lösning istället för de originalfjärrkontroller vi erbjuder i vårt utbud kan en billigare universalfjärrkontroll vara ett bra val. Vi erbjuder dessa från tillverkare som OneForAll, som erbjuder ett hav av olika fjärrkontroller för mer eller mindre alla tillverkare på marknaden - alla universella och ofta billigare i pris än de ursprungliga kan köpas för.

Om du köper en universalfjärrkontroll till din TV eller annan produkt kan det i vissa fall vara nödvändigt att koda fjärrkontrollen för att få alla funktioner du hade i originalfjärrkontrollen. Detta är en process som du kan hitta en guide för i medföljande papper för fjärrkontrollen du har köpt.

De universella fjärrkontrollerna har ofta samma, eller en design som är väldigt lik de ursprungliga. Du kan dock upptäcka att det finns fler knappar, eller att knapparna kanske inte sitter bredvid de de gjorde på originalet – funktionerna kommer dock i de allra flesta fall att vara exakt likadana.
4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket