AV-Connection Logo

AV-Connections prismatchning

AV-Connection Prismatch

Webshoppen har prismatchning på en mängd märken och produkter eftersom vi vill se till att du som kund alltid får det bästa priset hos AV-Connection


Vilka produkter har prismatchning?

Prismatchning gäller för produkter och märken som har Prismatch-logon och gör att du får varan till samma pris hos oss som hos vilken annan webshop som helst i Danmark, ofta också i utlandet. Detta gäller naturligtvis för priset inkl. eventuell frakt.
Nedan kan du se vilka varumärken vi har prismatchning på och i vilka fall vi har rätt att vägra en prismatchning. Om du är osäker på användningen av prismatchning i ditt fall kan du bara kontakta oss via e-post, chatt eller telefon innan du beställer.

Hur beställer jag och får priset matchat?

Du kan helt enkelt beställa på vanligt sätt via webbplatsen, tänk bara på att skicka med en länk i orderns kommentarsfält till den produkt du har sett hos en annan webshop med ett lägre pris. Då drar vi av beloppet som rabatt innan ordern behandlas, dock med undantag av betalningsavgifter som ju är individuella.

Från vilka butiker och länder gäller prismatchningen?

Prismatchningen gäller som utgångspunkt för webshoppar i Danmark och Sverige, som erbjuder att leverera varan i Danmark och Sverige. Ofta kan vi också matcha priset i fysiska butiker och i utlandet, du är därför alltid välkommen att kontakta oss i det konkreta fallet och få ett förbehållslöst erbjudande.Villkor för prismatchning hos AV-Connection

För att prismatchningen ska utlösas gäller det att följande villkor uppfylls – det är bara att fråga innan du beställer om du är osäker:
  • Webshoppen ska naturligtvis vara verklig och dansk, dvs. företaget ska ha ett giltigt danskt organisationsnummer. Fråga gärna om vi matchar erbjudanden från andra webshoppar i EU.
  • Det ska röra sig om nya varor i originalförpackning.
  • Varan ska finnas på lager i webshoppen som du jämför med och ska kunna levereras till dig. Vissa butiker har tyvärr en medveten politik om att sänka priset på icke-lagervaror eller endast i deras fysiska butik, huvudsakligen för att kunna sälja ytterligare varor efter beställningen.
  • Prismatchning gäller som standard för varor som köps i AV-Connections webshop, inte nödvändigtvis de fysiska butikerna, men det är naturligtvis inte förbjudet att fråga i butiken. Ofta kan man komma fram till en bra kompromiss.
  • I princip gäller vår prismatchning endast för webshoppar, eftersom fysiska butiker kan behöva ”lockvaror” till mycket låga priser, till exempel i samband med köerbjudanden osv. Detta ofta med tanke på att kunna sälja andra varor som man gör förtjänst på. Som alltid är du välkommen att fråga oss innan du beställer om vi matchar erbjudandet.
  • Betalningen av prismatchade order kan inte ske via finansiering, endast via kontantbetalning, betalkort, fakturabetalning eller förskottsbetalning.

Om vi skulle avvisa en prismatchning får du besked om detta så snart som möjligt, eftersom vi naturligtvis inte skickar något till fullt pris mot din vilja. I den här situationen kan vi normalt ge dig ett individuellt erbjudande i stället.

Prismatchning på andra varor? ... och varför egentligen handla hos AV-Connection?

Det är alltid vår avsikt att matcha priset hos andra ansedda återförsäljare, alltså även på de märken vi inte har prismatchning på. Du är därför alltid välkommen att kontakta oss om det skulle vara något du hellre vill köpa från oss; till exempel för att vara säker på att få trygg handel, bra villkor och snabba reparationstider som vi är kända för. Om vi inte kan matcha priset, kan vi ofta ändå ge ett bra erbjudande och samtidigt seriös service.

Prismatchning på ClickTronic och NoName-kablar

Vår prismatchning på ClickTronic gäller även för liknande varumärken på marknaden av motsvarande kvalitet, dvs. HQ, ProfiGold, Bandridge, Argon, TechLink och många andra. Detsamma gäller för vanliga standardkablar (NoName), här är vi oftast också billigast på marknaden, men det är bara att fråga om du är osäker och har sett några kablar i samma kvalitet någon annanstans till ett billigare pris.


Varumärken som AV-Connection erbjuder prismatchning på:


4smarts Almando AM Ampetronic Analogis Artnovion Atlona Audio-Technica Audiovector
B&O Baby BanZ Biamp BOSE Pro B-System BuddyPhones Bülow Stand Cabelcon Cambridge Audio
Cavus Chief ClearAudio Clic Clicktronic DeLOCK Deltaco DSPeaker Dynaudio
Easy-Connect Elipson eSTUFF Eversolo Flexson Frislev Goobay Goobay HALL AUDIO
HAMA iFi Audio iFixit iiyama InLine JLab Audio JVC Klick & Show Klipsch
Klipsch Heritage Kristian Juul Lenco Lindy Macab Marantz Marshall Maximum MicroConnect
Monacor NEC Nedis NeoMesteren Neutrik NorStone One For All Onkyo Origin Acoustics
Ortofon Ortofon DJ OTL Philips Polk Audio Powergrip Pro-Ject Projecta Pure
Rega Rehau Roon Rotel Ruark Audio SACKit SANUS Sendy Audio Sharp
Sinox Sivga SONOS Sonus faber Spin-Clean Spottune Stageline Strong Sumiko
SUPRA SUPRA SVS System Audio Tangent Teac Technics Televes Thorens
TiGHT AV Tivoli Audio Triax UNNU Vivolink Vogels Vogels Next Vogels Pro V-Tac
Wago We Are Rewind WiiM XGIMI Yamaha Yamaha CA  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket