AV-Connection Logo
Tel. +45 7442 1078 (dagar 9-17) TEL. +45 7442 1078 (DAGAR 9-17) Stort urval och låga priser STORT URVAL OCH LÅGA PRISER Snabb leverans från 39 SEK SNABB LEVERANS FRÅN 39 SEK 30 dagars returrätt med prisgaranti 30 DAGARS RETURRÄTT MED PRISGARANTI  
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Yellow days-erbjudanden hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
BUTIKER OCH TJÄNSTER Drilldown arrow icon
 

RETUR OCH KLAGOMÅL

Retur och klagomål icon

AV-Connection erbjuder alltid 30 dagars ångerrätt på hela produktsortimentet. Inklusive prisgaranti på eventuella prissänkningar hos oss under hela perioden!


Hos AV-Connection går vi in för att leverera kvalificerad service såväl före som under och efter köpet, och vi erbjuder därför en utökad returrätt på hela 30 dagar efter köpet, jämfört med de 14 dagar som köplagen föreskriver. Vi gör detta för att vara säkra på att du har tid att testa produkten ordentligt efter mottagandet och blir nöjd med köpet.

Vid klagomål, återsändande av felaktigt beställda varor måste det alltid upprättas ett ärende genom vårt retursystem innan varor skickas i retur.

ÖPPNA RETUR- OCH REKLAMATIONSSYSTEMET


Returärendet måste godkännas av oss och vi ska skicka en bekräftelse med ytterligare information om hur varorna ska skickas in. Dock bör du läsa om ångerrätt och returvaror enligt villkoren eller kontakta oss innan en retur för att undvika problem och missförstånd.

Varor köpta på nätbutiken kan INTE återlämnas på de fysiska butiker. Varorna ska fortfarande skickas i retur till internetbutiken, som ligger i Sönderborg, Danmark.

Du måste normalt betala för att skicka tillbaka varan, om du ångrar ett köp. Om produkten omfattas av garantin, betalar vi frakten både fram och eventuellt tillbaka. Returetiketter kan köpas från AV-Connection genom retursystemet till rimlig priser, i samband med vanliga ångrade köp och klagomål.

ANDRA KATEGORIER FÖR AV-CONNECTION WEBSHOP


E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
©Copyright AV-Connection A/S. Alla bilder och texter på webbplatsen är upphovsrättsskyddade och all kopiering utan särskilt tillstånd är förbjuden. Kopiering och fotografering av webbplatsen i försäljningssyfte är förbjudet enligt upphovsrättslagen § 1 och 2. Den som bryter mot detta kommer att avkrävas ersättning och åtalas enligt § 38.
arrow_upward shopping_basket