AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN

Allan Rasmussen, Kundservicechef

Allan Rasmussen
Allan är kundtjänstchef och har ansvaret för sälj- och supportavdelningen. Han är otroligt serviceminded och är flitig på att hjälpa dig som kund att få din beställning säkert hem till dörren.

På fritiden är Allan musiker och har alltid haft ett naturligt intresse för ljud och teknik i allmänhet. 
E-mail Allan Rasmussen's E-mail  

Thor Pallesen, Kund sälj- och supportassistent

Thor Pallesen
Thor har i första hand hand om butiken i Sønderborg, där han kommer att finnas under dagen. Thor är väldigt intresserad av Hi-Fi och teknik i allmänhet, så hos honom är du som kund i väldigt trygga händer.

Utöver butiken kommer du som kund även ha god chans att träffa Thor på telefon/supportlinjen och via mail. Thor har många års erfarenhet inom branschen och är alltid energisk att lära sig nya saker och lära av sig själv 
E-mail Thor Pallesen's E-mail  

Rasmus Paulsen, Kund sälj- och supportassistent

Rasmus Paulsen
Rasmus började till en början som förstärkning för webbsupporten, ansvarig för att skapa och underhålla hemsidan.

Upptaget av supporten gjorde det dock nödvändigt att dra nytta av Rasmus erfarenhet från telekombranschen, samt hans kärlek till vinyl och skivspelare. Nu träffar han gärna våra kunder på supporten och ger dem nödvändig hjälp på vägen. 
E-mail Rasmus Paulsen's E-mail  

Gerard Posch, Kund sälj- och supportassistent

Gerard Posch
Med en bakgrund inom radio/TV, bland annat Fleggaard, Merlin, Syd-energi och El-Salg, har Gerard samlat på sig över 20 års erfarenhet inom bland annat webshop, försäljning och kundservice för både privat- och B2B-kunder. Han har funnits i många hörn av ovanstående företag och har därmed fått en mycket god förståelse för vad det innebär att driva butik och webbshop från A-B.

Gerard har alltid haft ett naturligt intresse för elektronik, och just hemmabiodelen är en stor passion som odlas regelbundet hemma.
Oavsett om du träffar Gerard via telefon, chatt och mejl eller i vår butik i Sønderborg så kommer du säkerligen få goda professionella råd blandat med positivitet och en vilja att hjälpa dig som kund så bra som möjligt från början till slut. 
E-mail Gerard Posch's E-mail  

Ken Hansen, Kund sälj- och supportassistent

Ken Hansen
Med en bakgrund som operatör och erfaren supporter, där kvaliteten på kundens upplevelse värderas högt, har Ken blivit en del av vårt starka support & säljteam.

Ken är mycket plikttrogen med en bra mängd positiv energi, vilket ursprungligen började som en språkstudent som frivilligt hjälpte till på olika festivaler och musikevenemang. Han har lång erfarenhet av god kundservice genom sitt arbete som kundkonsult inom telekombranschen där försäljning och teknisk support på TV, bredband och telefoni var de primära arbetsuppgifterna. Hos Ken hittar du säkerligen en engagerad och serviceminded medarbetare som strävar efter att ge en riktigt bra upplevelse när du kontaktar support. 
E-mail Ken Hansen's E-mail  

Lars W. Beenbjerg, Lager- och servicechef

Lars W. Beenbjerg
Lars är lager- och servicechef och har det yttersta ansvaret för lagret. Lars är även vår tekniska expert på verkstaden, så för RMA och defektfall kommer du troligen att stöta på Lars under processen.

Lars har en bakgrund inom både hantverk, lager och logistik så självständigt tänkande och hög ordningssinne är en självklarhet vilket garanterar dig en snabb leverans av dina returvaror.

Förutom att sköta lagret går Lars aldrig ur vägen för att hantera många andra praktiska uppgifter i företaget. 
E-mail Lars W. Beenbjerg's E-mail  

Jan Blaszkevizc, Lager och RMA assistent

Jan Blaszkevizc
Jan är utbildad inom servicebranschen och har jobbat i butik sedan han var 16 år. I kombination med den stora passionen för ljud/bild, teknik och logiskt tänkande är RMA-avdelningen och lagerarbetet den rätta hyllan för Jan. Hans kunskap sträcker sig brett från hemmabiolösningar till HiFi, TV, PC och andra tekniska bitar.

Så om du har problem med din produkt, behöver returnera något eller helt enkelt väntar på ditt paket beställt från vår hemsida. Är det stor sannolikhet att Jan har besökt någon av platserna och gjort sitt bästa för att du ska få en bra upplevelse på AV-Connection. 
E-mail Jan Blaszkevizc's E-mail  

René B. Jensen, Lageransvarlig

René B. Jensen
René är utbildad inom lager och transport med lång erfarenhet av Lean samt optimering av lager i bagage – René ska hjälpa till att säkerställa flytande arbetsflöden på huvudlagret och se till att alla onlinebeställningar från webshopen kommer ut genom dörren så snabbt som möjligt, för att en stor glädje för alla våra kunder. 
E-mail René B. Jensen's E-mail  

Bjørn Soll, Lagerassistent

Bjørn Soll
Björn är ytterligare en av de flitiga medarbetarna på vårt ständigt växande lager. De många dagliga försändelserna till våra kunder kräver lageranställda av precis rätt typ. Flexibilitet, noggrannhet och ett vakande öga kännetecknar Björn och alla hans kollegor.

Björn sköter de dagliga försändelserna och ser till att varor från våra leverantörer kommer i lager, i all sin enkelhet är Björn motorn som håller hela processen mellan varor in och varor ute igång. 

Bjarne Vogt, Lagerassistent

Bjarne Vogt
Bjarne ingår i vårt lagerteam som hjälper till att se till att dina varor kommer fram säkert, varje dag. Samtidigt är Bjarne en bläckfisk som bidrar till att nya varor kommer snabbt till lagerlägen. 

Ronni Søby, Verkställande direktör

Ronni Søby
Ronni har i första hand hand om affärsutveckling, ekonomi och marknadsföring, inklusive AV-Connection webshop. Av bakgrund har han tidigare arbetat som IT-systemutvecklare, men alltid varit entreprenör, tekniskt intresserad och hemmabioentusiast.

Ronni har varit i branschen i många år och är företagets grundare. 

Thomas Laukamp,

Thomas Laukamp
Thomas tar i första hand hand om allt inköps- och produktionstekniskt arbete och håller kontakt med tillverkare och alla våra leverantörer. Han utför detta arbete med stor känsla för kvalitet, detaljer och hög teknisk insikt.

Thomas är delägare i företaget och utbildad internationell elektroniktekniker med branschrelaterade kurser och seminarier och har arbetat på AV-Connection i över 20 år. 
E-mail Thomas Laukamp's E-mail  

Mads Doweszeit, Marknadschef

Mads Doweszeit
Mads är chef för vår marknadsavdelning och ser till att all grafisk design ser ut som bäst. Han är också en av de tekniska experterna här på AV-Connection. Mads är också företagets stereofila expert, så om du har mer avancerade talarrelaterade frågor är Mads go-to-guy.

Mads har ett brinnande intresse för hi-fi och teknik i allmänhet. 
E-mail Mads Doweszeit's E-mail  

Mikkel S. Hartmann, IT-systemutvecklare

Mikkel S. Hartmann
 
E-mail Mikkel S. Hartmann's E-mail  

Dorte Hansen, Bokförare

Dorte Hansen
 
E-mail Dorte Hansen's E-mail  

Ingrid Søby,

Ingrid Søby
 
E-mail Ingrid Søby's E-mail  

KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket