AV-Connection Logo
Tel. +45 7442 1078 (dagar 9-17) TEL. +45 7442 1078 (DAGAR 9-17) Stort urval och låga priser STORT URVAL OCH LÅGA PRISER Snabb leverans från 39 SEK SNABB LEVERANS FRÅN 39 SEK 30 dagars returrätt med prisgaranti 30 DAGARS RETURRÄTT MED PRISGARANTI  
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Yellow days-erbjudanden hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
BUTIKER OCH TJÄNSTER Drilldown arrow icon
 

ORDERSTATUS

Orderstatus icon

Kontrollera status för din beställning hos AV-Connection. Vi ger dig inblick i hur långt din order kommit i processen hos oss, samt transporten.


Hos AV-Connection ger vi dig en inblick i din beställning, så att du kan se hur långt vi är med din beställning - om den väntar på varor, betalning eller är i färd med att packas. Så snart vi har ett T&T-nummer på beställningen, berättar vi om det.

För att följa din beställning ska du bara logga in, vilket du kan på länken här nedanför.

KLIK HER FOR AT LOGGE IND


Här kan du under orderhistorik se alla dina beställningar, även den nyaste. Genom att klicka på status eller beställningsnumret, kan du se status för pågående beställningar.

Som alltid, om du har några frågor om din beställning eller statusen för denna, är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon: +45 7442 1078 eller e- post: info@av-connection.com. Så ska vi hjälpa dig.

ANDRA KATEGORIER FÖR AV-CONNECTION WEBSHOP


E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
©Copyright AV-Connection A/S. Alla bilder och texter på webbplatsen är upphovsrättsskyddade och all kopiering utan särskilt tillstånd är förbjuden. Kopiering och fotografering av webbplatsen i försäljningssyfte är förbjudet enligt upphovsrättslagen § 1 och 2. Den som bryter mot detta kommer att avkrävas ersättning och åtalas enligt § 38.
arrow_upward shopping_basket