AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
TRÅDLÖS HÖGTALARE Drilldown arrow icon LIVSSTILSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HI-FI-HÖGTALARE Drilldown arrow icon HEMMABIO HÖGTALARE Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HÖGTALARTILLBEHÖR Drilldown arrow icon

SVS – HÖGTALARE OCH SUBWOOFERS

De ultimata högtalarna och subwoofrarna för din hemmabio eller Hi-Fi-system från amerikanska SVS / SV Sound. Högt rankad och full valuta för pengarna! SE MER icon

SVS subwoofer icon
SVS subwoofer
SVS-högtalare icon
SVS-högtalare
SVS elektronik, kablar och tillbehör icon
SVS elektronik, kablar och tillbehör
 

SVS SVS elektronik, kablar och tillbehör icon

AV-Connection är stolta över att presentera det erkända amerikanska subwoofer- och högtalarmärket SV Sound (SVS), som är välkänt från internetforum och Hi-Fi-tidningar, där de prisas till skyarna för fantastisk prestanda och ljudkvalitet till låga priser.

Arrow down icon

ANDRA KATEGORIER FÖR HÖGTALARE

LÄS MER OM SVS | HÖGTALARE OCH SUBWOOFERS

Företaget bakom SVS subwoofers och högtalare

SVS subwoofersSV Sound (SVS) är ett mycket framgångsrikt amerikanskt företag som specialiserat sig på att göra de ultimata högtalarna för både high-end stereo och hemmabio. SVS stora framgångar beror bl.a att de är tillräckligt små för att lyssna på sina kunders behov, men samtidigt tillräckligt stora för att kunna få branschens bästa priser på komponenter. SVS-högtalare är handbyggda av noggrant utvalda komponenter, från hela världen, från både små och några av världens största ljudleverantörer. De delar SVS inte har kunnat bygga själva har de därför hittat bästa möjliga ersättare för, genom sitt breda nätverk.

Direkt till dig - Ingen mellanhand!

SVS subwoofers kan enkelt jämföras kvalitetsmässigt med andra välkända märken som REL, Dynaudio, Velodyne och många andra, dock med den stora skillnaden att priset är ofta betydligt lägre på SVS jämfört med konkurrenterna – självklart utan att kompromissa med kvaliteten i hela produkten. Detta beror främst på att det inte finns några mellanhänder i form av distributörer, vi köper direkt från SVS fabrik!

5 års garanti ges på SVS

AV-Connection ger hela 5 års garanti på produkter från SVS. Skulle det fortfarande uppstå problem med din produkt efter de 5 åren kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa till, men mot en avgift för service och reservdelar.

Alla de stora SVS-högtalarna transporteras alla skonsamt med Jetpak direkt till dig - kostnadsfritt i Danmark! (brofasta öar).

Gary Yacoubian från SVS på AV-Connection i Odense
Tryckkammarsubwoofer (SB-serien)

SB står för Sealed Box, det vill säga slutna tryckkammarsubwoofers från SVS. SB subwoofer-serien från består av ett antal kompakta subwoofers med olika prestanda, från de mindre och extremt prisvärda SB1000 med 12 tums bas, för den extrema SB16 Ultra med en brutal 16-tums basenhet och grym förstärkare. SB-serien av subwoofers är för dig som vill ha en kraftfull och potent bas till vardagsrummet eller hemmabio, där utrymmet inte tillåter en större basreflexsubwoofer (SVS PB-serien).

Ported box subwoofer (PB-serien)

Ported basreflex subwoofers från SVS, som levererar ett enormt ljudtryck och fantastiska förmågor att integrera med andra högtalare. PB står för Ported Box (basreflex), subwoofrarna ger en magnifik och exakt basåtergivning, och är ett måste i alla dedikerade hemmabioanläggningar.

Ported Cylinder subwoofer (PC-serien)

Smart platsbesparande subwooferserie från SVS med en fantastisk förmåga att sprida basen även i stora rum utan att skapa för många baszoner. Cylindersubs tar minimalt med golvyta, men ändå med den goda ljudkvaliteten hos en äkta basreflexsub t.ex. från SVS PB-serien.Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket