AV-Connection Logo
Tel. +45 7442 1078 (dagar 9-17) TEL. +45 7442 1078 (DAGAR 9-17) Stort urval och låga priser STORT URVAL OCH LÅGA PRISER Snabb leverans från 39 SEK SNABB LEVERANS FRÅN 39 SEK 30 dagars returrätt med prisgaranti 30 DAGARS RETURRÄTT MED PRISGARANTI  
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
TRÅDLÖSA HÖRLURAR Drilldown arrow icon HÖRLURAR FÖR BARN Drilldown arrow icon HÖRLURSTILLBEHÖR Drilldown arrow icon
 

TRÅDLÖSA BARNHÖRLURAR – med bluetooth

Trådlösa barnhörlurar icon

Urval av trådlösa Bluetooth-hörlurar för barn. Undvik kabeltrassel och farliga situationer genom att välja trådlösa hörlurar.


Produktgruppen här ger sig nästan. Här har vi att göra med hörlurar som uteslutande är inriktade på barn eftersom de är fysiskt mindre än vanliga versioner för vuxna. Trådlösa barnhörlurar tillverkas ofta i öronversioner eller överörat versioner eftersom det inte är smart för mindre barn att ha saker i öronen som in-ear / earbuds. Genom att vara trådlös ger det både barn och föräldrar frihet och undviker därmed en kabel som sammanflätas eller går sönder.

Batteriets livslängd för en uppsättning trådlösa barns hörlurar är vanligtvis mellan 12-25 timmar, vilket innebär att barnet kan lyssna och använda headsetet länge innan det laddas upp. Många versioner av barns hörlurar har också en begränsad volym, vilket säkerställer att ditt barn inte får hörselskador genom att höja volymen för högt. Till skillnad från hörlurar för vuxna kommer barnversioner också i några fler färger, så det finns lite att välja mellan, och designen är inte bara svart / grå som många vuxna versioner.

För att göra det så enkelt som möjligt för både föräldrar och barn använder trådlösa barns hörlurar Bluetooth-standarden. Det innebär att det är enkelt och snabbt att ansluta dina trådlösa barns hörlurar till alla enheter att lyssna på musik eller titta på filmer. Även om utbudet inte är stort med många olika modeller, finns det många olika färger i gengäld. Du hittar dem alla nedan.
OTL Harry Potter TWS trådløse høretelefoner
OTL Harry Potter TWS trådlösa in-ear hörlurar
Pris  375,17 SEK
OTL L.O.L. Surprise! TWS trådløse høretelefoner
OTL L.O.L. Surprise! TWS trådlösa in-ear hörlurar
Pris  375,17 SEK
OTL Super Mario TWS trådløse høretelefoner
OTL Super Mario TWS trådlösa in-ear hörlurar
Pris  375,17 SEK
OTL Zelda TWS trådløse høretelefoner
OTL Zelda TWS trådlösa in-ear hörlurar
Pris  375,17 SEK

ANDRA KATEGORIER FÖR HÖRLURAR FÖR BARN


B&O Baby BanZ BOSE BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall
OTL SACKit Sendy Audio Sivga  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket