AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN

ATLONA – AV-signalfördelning

Förbättra din AV-infrastruktur med Atlona, som erbjuder professionella signalväxlings- och distributionsprodukter av hög kvalitet, den senaste tekniken och en lång garanti. SE MER icon

Atlona Atlona icon

Atlona är en erkänd tillverkare av AV-växlings- och distributionslösningar, omvandlare, trådlösa system, matrisväxlar, förlängningssystem över HDBaseT, testutrustning, etc. Företaget drivs av passionen att leverera de bästa produkterna inom varje kategori.

Hos AV-Connection får du alltid professionell rådgivning när det kommer till ljud- och bildlösningar för mötesrum, klassrum, auditorier, museer och mycket mer. Vi har ATLONA som en av våra vanliga partners som levererar högpresterande och professionella lösningar, varje gång!

Atlona matrix switch

Atlona AV-lösning


OMEGA-serien - AV för den moderna arbetsplatsen och mötesrummet. OMEGA-serien är hela familjen för växling, utbyggnad och videodistribution, som är designad för framtida mötesrum, klassrum m.m.
OMEGA-serien ger dig ett enkelt sätt att ansluta dina enheter med universell AV-anslutning - HDMI, USB-C, Displayport, så du är garanterad att ditt möte eller presentation kommer att gå smidigt. OMEGA-serien kan användas tillsammans med SKYPE, TEAMS, ZOOM, CISCO, GoTOMEET med flera. Med en smart hubb har du möjlighet att ansluta en PC, kamera, soundbar och hörlurar. Den enkla och användarvänliga operationen ger dig Plug n' Play utan att behöva trycka på en knapp. Serien erbjuder även inbyggd automation – inklusive automatisk växling, skärmkontroll och mycket mer.
Atlona AV-lösningar

ATLONA Solutions - AV över IP


Atlona OmniStream™är en flexibel, skalbar och kostnadseffektiv AV-distributionsplattform för mötesrum, små till medelstora kontorsbyggnader, restauranger, butiker, företag och till och med studenthem eller företag. Atlona OmniStream™ levererar prestanda och tillförlitlighet hos traditionell AV-distribution, plus den obegränsade skalbarheten och kostnadseffektiviteten hos integration över datanätverk.
Lätt att integrera
Atlona OmniStream™ AV over IP-plattformen är anmärkningsvärt enkel att installera och hantera - oavsett om det är för ett litet mötesrum eller ett helt universitet. En intuitiv, kraftfull nätverksresurs med ett webbaserat GUI låter dig konfigurera virtuell AV-routing över nätverket - lika enkelt som att ställa in en traditionell AV-matrisväxlare. Efter integration är det enkelt att hantera dina OmniStream-system med automatisk övervakning, centraliserad firmwareuppdatering och mer.

Snabb nätverksbytekonfiguration
Förutom den enkla installationen av AV-routing kan Atlona OmniStream™ snabbt integreras med många populära, branschledande hanterade nätverksväxlar från Cisco, Pakedge och andra. Ladda helt enkelt upp en Atlona Certified Switch-konfigurationsfil till din nätverksswitch och undvik den tråkiga processen att gå igenom inställningsmenyer och inställningar.

10 ÅRS GARANTI

Alla Atlona-produkter är av högsta kvalitet och 10 års garanti ges därför på alla produkter. AV-Connection är en auktoriserad Atlona-återförsäljare och installatör och använder Atlona för professionella AV-installationer.

- Läs mycket mer om ATLONAS GARANTI (ENGELSKA).

Vi kan leverera alla produkter från Atlonas stora produktsortiment, dock visas inte varorna individuellt i webshopen då de oftast används i kompletta AV-lösningar och installationer. Vår professionella avdelning har många års erfarenhet som säkerställer dig som kund rätt lösning när rätt utrustning ska ge dig sinnesro i många år framöver.Atlona 10 år

ANDRA KATEGORIER FÖR PRO AV

Ampetronic Artnovion Atlona AVer Biamp BOSE Pro Chief D-Link Easy-Connect
Elite Screens Epson INOGENI JBL Pro JMV Cables Klick & Show LAB.Gruppen Lanview LG
LISTEN Monacor NEC Neutrik Optoma Projecta Q Acoustics Radial Sennheiser
Shure SONY Spottune Stageline TiGHT AV Ubiquiti Vivolink Vogels Pro  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket