AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
STEREO SYSTEM OCH FÖRSTÄRKARE Drilldown arrow icon STEREOLJUDKÄLLOR Drilldown arrow icon SKIVSPELARE OCH TILLBEHÖR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILLBEHÖR Drilldown arrow icon

Lenco TTA-12IN1PRO Skivbordsvårdsset

Lenco   Pricematch icon
Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 fire små vaterpas Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 stort vaterpas
Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 Pickup Azimuth og VTA vinkelmåler Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 lifestyle Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 antistatisk pladebørste Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 nåletryksvægt
Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 pickup vinkelmåler Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 pincet Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 lifestyle
Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 45 RPM Adapter Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 Pickup skruer Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 skruetrækker Lenco Pladespillerplejesæt 12 i 1 fire monteringsledninger pickup

Professionellt 12-i-1-set med skivspelarestillbehör, uppriktning och LP-rengöringskit.

Inventory icon
Artikelnr:
VISAVISA electronMastercardMaestro

Höjdpunkter:

Sträva efter perfektion med detta ultimata underhållssats för skivspelare och vinyl. Detta 12-i-1-set är en del av Lencos expertis. Tillbehörssetet innehåller sex viktiga applikationer som utgör kärnan i en optimerad vinylupplevelse. Setet är lämpligt för att ta hand om dina skivor och skivtallrikens nål, justera och byta ut pickupen, justera nåltrycket och justera skivspelarens nivå.

Antistatisk plattborste:

Genom att försiktigt svepa över plattans yta tar plattborsten bort damm, smuts och andra partiklar som fastnat i spåren på dina tallrikar. Detta resulterar i mindre bakgrundsljud och tydligare ljud. Tack vare plattborstens antistatiska egenskaper eliminerar borsten även statiska laddningar, vilket minskar dammdragningen även efter rengöring.

Stylus kraftmätare:

Med pennan kraftmätare, ett oumbärligt verktyg för den seriösa skivspelarentusiasten, mäter du exakt det tryck med vilket pennan vilar på skivan. För lågt nåltryck kan leda till felaktig spårning, medan för högt nåltryck kan skada plåten och nålen, vilket minskar ljudkvaliteten. Genom att exakt ställa in nåltrycket optimerar du ljudkvaliteten och förlänger livslängden på både nålen och skivan. Det ideala nåltrycket varierar beroende på upptagning.

Pickup Azimuth och VTA Protractor:

Det här instrumentet hjälper till att justera två avgörande aspekter av en skivspelare: pickupinriktning (Azimut) och den vertikala pennans tryckvinkel (VTA). Perfekt justering av dessa aspekter säkerställer optimal ljudkvalitet och minimalt slitage.

Pickup-justeringsgradskiva:

En skivspelares gradskiva används för att korrekt rikta in nålen och elementet på skivspelaren. Exakt kalibrering av din skivspelare är avgörande för bästa möjliga spårning och ljudåtergivning. Vår gradskiva hjälper dig att uppnå de optimala inställningarna för en fenomenal lyssningsupplevelse.

Fyra små vattenpass:

Med de fyra små vattenpass är det enkelt att kontrollera om skivspelarens enskilda delar är korrekt monterade i förhållande till varandra. De kan användas individuellt för att kontrollera tonarmens korrekta läge i förhållande till skivtallriken. För den passionerade skivspelarentusiasten är dessa fyra små nivåer ett värdefullt tillskott till en perfekt balanserad lyssningsmiljö.

Pickup/Stylus-installationspincett för headshell:

Detta precisionsinstrument ger den nödvändiga noggrannheten när du installerar pickupen och pennan på skivspelarens headshell.

Fyra pickupmonteringsledningar:

Om du vill byta ut en gammal pickup mot en ny spelar de fyra monteringskablarna en avgörande roll för att fästa och jorda pickupen på headshell i slutet av skivspelarens tonarm. Ledningarna kan monteras med hjälp av installationstången. Kopplingsschemat finns i TTA-12IN1PRO manualen.

Pickup-skruvar:

Totalt 12 skruvar finns i det lyxiga fodralet: 4 av 12 mm, 4 av 10 mm och 4 av 8 mm. Det betyder automatiskt att det även finns 12 runda bultar i setet. Skruvarna och bultarna måste användas för att fixera paketet.

Skruvmejsel:

Vad gör man med skruvar mindre än eller lika med 12 mm utan skruvmejsel? Ingenting. Därför innehåller satsen även en skruvmejsel, förmodligen mindre än den minsta skruvmejseln i din verktygslåda. Ljudkvalitet kräver precision.

Styluspensel:

En ren penna är avgörande för livet för både pennan och dina vinylskivor. Med vår stylusborste, gjord av kolfiber, har du möjlighet att försiktigt ta bort fysisk smuts från nålen. Detta minskar slitaget och bibehåller ett klart ljud.

Stort vattenpass:

Det stora vattenpasset kan användas för att kontrollera skivspelarens korrekta, plana läge. Det stora vattenpasset tjänar bara ett avgörande syfte: att säkerställa en perfekt horisontell nivå. Exakt nivellering av skivspelaren är avgörande för att minimera oönskade vibrationer och säkerställa att nålen rör sig utan ansträngning och exakt genom skivans spår.

45 RPM-adapter:

En 45 RPM-adapter används för att spela singlar med en diameter på 7 tum och ett större hål i mitten (45 RPM-skivor). De flesta skivspelare har en spindel med mindre diameter, stödjepunkten över vilken skivan glider. 45 RPM-adaptern passar denna spindel, vilket minskar gapet i singeln så att den kan spelas stabilt och korrekt.

MER INFO PÅ TILLVERKARENS WEBBPLATS

Lenco TTA-12IN1PRO Skivbordsvårdsset LNCO-TTA-12IN1PRO: Lenco TTA-12IN1PRO Skivbordsvårdsset
1.164,70 SEK 

Produktbeskrivning - Lenco

LencoLenco kan spåra sina rötter tillbaka till 1946 i Schweiz och är idag en del av Commaxx Group i Nederländerna. I synnerhet har Lenco varit känd för sina skivspelare, som gjordes i tunga, robusta material och som kunde köpas till ett överkomligt pris.

Skivspelarnas principer drar erfarenheter från deras andra produkter; Således är det Lencos vision att producera produkter för konsumenter som används för daglig användning och som står tidens test. Sortimentet består av ett brett utbud av Hi-Fi-produkter och konsumentelektronik.

Manualer och användarhandböcker för Lenco-produkter

Tyvärr, eftersom tillverkarna inte gör manualer eller guider på alla språk, kan vi inte garantera att en lokal språkmanual ingår för artikeln.
- Om du är osäker på en manual tillgänglig på önskat språk, kontakta oss bara så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket