AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
TRÅDLÖS HÖGTALARE Drilldown arrow icon LIVSSTILSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HI-FI-HÖGTALARE Drilldown arrow icon HEMMABIO HÖGTALARE Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HÖGTALARTILLBEHÖR Drilldown arrow icon

SVS Ultra Evolution Nano högtalare

SVS   Pricematch icon
SVS Ultra Evolution Nano, black high gloss SVS Ultra Evolution Nano, black high gloss SVS Ultra Evolution Nano, black ash SVS Ultra Evolution Nano, black ash
SVS Ultra Evolution Nano, black high gloss SVS Ultra Evolution Nano, white high gloss SVS Ultra Evolution Nano, white high gloss SVS Ultra Evolution Nano, white high gloss
SVS Ultra Evolution Nano, lifestyle SVS Ultra Evolution Nano, lifestyle

Kompakta bokhylla/surroundhögtalare i Ultra Evolution-serien, med 5,25" bas/mellanregister och 1" diamantbelagd diskant - bra ljud för sin storlek.

Inventory icon
Leadtime icon small
Välj variant för pris och leverans
VISAVISA electronMastercardMaestro

Om SVS Ultra Evolution-serien


Efter flera års utveckling är SVS nu redo med sin senaste högtalarserie, som bygger vidare på allt vi älskar med amerikanska SVS och samtidigt lyfter det hela till nya, osedda höjder. Ultra Evolution-serien erbjuder totalt sju olika högtalare, uppdelade på både golvhögtalare, kompakta högtalare samt en dedikerad centerhögtalare och höjd-/Dolby Atmos-högtalare.

SVS acoustically centered time alignment
SVS räds inte att tänka nytt, vilket tydligt kan ses på designen av hela Ultra Evolution-serien, som inte liknar några andra högtalare på marknaden. Detta är dock inte bara gjort för att sticka ut med designen, utan har faktiskt även en akustisk funktion som gör att ljudet från alla enheterna träffar dig exakt samtidigt – något som SVS själva kallar för "Acoustically centered time alignment". I praktiken betyder det att diskanten är placerad i mitten, med både en mellanregisterenhet och en basenhet över och under sig i en lätt böjd kabinettkonstruktion (endast på golvhögtalarna).

Som en nyhet levereras nu alla högtalare i Ultra Evolution-serien också i de tre klassiska SVS-färgerna; högglans svart, högglans vit och svart ekfanér, där den vita färgen är något helt nytt för golvhögtalare från SVS. Alla högtalarenheter i Ultra Evolution är nyutvecklade och speciellt framställda för denna serie. Medan Fiber Composit-enheter också fanns i den gamla Ultra-serien, är diskanten i Ultra Evolution något helt nytt som vi inte tidigare har sett från SVS. Vi har fortfarande att göra med en 1-tums aluminiumdome, men denna är nu diamantbelagd genom en rad avancerade teknologier, vilket gör att frekvensomfånget nu först upphör vid hela 40 000 Hz! (mer än vad det mänskliga örat kan höra).
Diamond coated dome tweeter

Ultra Evolution Nano - Kompakta surround/stereo-högtalare

I den gamla SVS Ultra-serien fanns ett par kraftfulla kompakthögtalare, men dessa var fortfarande aningen stora. Därför har SVS lyssnat på feedback och introducerat en något mindre modell till den nya Ultra Evolution-serien, kallad Nano. Även om vi fortfarande pratar om en relativt stor kompakthögtalare, är Nano betydligt mindre än bokhyllmodellen, som är dess storebror.

Ultra Evolution Nano erbjuder samma enheter som vi finner i Ultra Elevation. Detta innebär att vi hittar en 1-tums diamantbelagd aluminium dome-diskant i toppen, kombinerad med en 5,25-tums bas/mellanregisterenhet i ett portat kabinett. Ultra Evolution Nano har single-wire-terminaler på baksidan, vilket också är var porten är placerad.

Med en höjd på strax över 31 centimeter är Ultra Evolution Nano det perfekta valet för exempelvis bak-/sidohögtalare i ett Ultra Evolution surrounduppställning, eller som fristående högtalare i ett mindre stereoanläggning med eller utan subwoofer. Med en frekvensgång på 44 - 40 000 Hz kan Ultra Evolution Nano leverera en imponerande ljudupplevelse i förhållande till sin storlek, men om du önskar spela riktigt högt eller i större rum, rekommenderar vi definitivt att komplettera med en subwoofer.

Specifikationer:

 • Konstruktionstyp: Basrefleks - 1 x 1.8" port på bagsiden
 • Impedans: 6 Ohm
 • Crossover: 1900 Hz
 • Frekvensomfång: 44 - 40.000 Hz
 • Rekommenderad effekt, nominell: 20 - 150 Watt
 • Sensitivitet: 85 dB
 • Diskant enhet: 1" Diamant belagt aluminiums dome
 • Basenhet: 1 x 5,25" Fiber Composit
 • Kopplingstyp: Single-wire skrueterminaler
 • Mått, produkt (LxBxH): 19 x 24,3 x 31 cm.
 • Nettovikt: 6,1 kg.

Produkttester och länkar

SVS Ultra Evolution Nano högtalare | Ask, svart, 1 par SVS-UENAN-BA: SVS Ultra Evolution Nano högtalare | Ask, svart, 1 par
12.434,45 SEK 
SVS Ultra Evolution Nano högtalare | Svart högglans, 1 par SVS-UENAN-BG: SVS Ultra Evolution Nano högtalare | Svart högglans, 1 par
12.823,07 SEK 
SVS Ultra Evolution Nano högtalare | Vit högglans, 1 par SVS-UENAN-WG: SVS Ultra Evolution Nano högtalare | Vit högglans, 1 par
12.434,45 SEK 

Produktbeskrivning - SVS

SVSSV Sound (SVS) är ett mycket framgångsrikt amerikanskt företag som specialiserat sig på att göra de ultimata högtalarna för både high-end stereo och hemmabio. SVS stora framgångar beror bl.a att de är tillräckligt små för att lyssna på sina kunders behov, men samtidigt tillräckligt stora för att kunna få branschens bästa priser på komponenter. SVS-högtalare är handbyggda av noggrant utvalda komponenter, från hela världen, från både små och några av världens största ljudleverantörer. De delar SVS inte har kunnat bygga själva har de därför hittat bästa möjliga ersättare för, genom sitt breda nätverk.

Direkt till dig - Ingen mellanhand!

SVS subwoofers kan enkelt jämföras kvalitetsmässigt med andra välkända märken som REL, Dynaudio, Velodyne och många andra, dock med den stora skillnaden att priset är ofta betydligt lägre på SVS jämfört med konkurrenterna – självklart utan att kompromissa med kvaliteten i hela produkten. Detta beror främst på att det inte finns några mellanhänder i form av distributörer, vi köper direkt från SVS fabrik!

5 års garanti ges på SVS

AV-Connection ger hela 5 års garanti på produkter från SVS. Skulle det fortfarande uppstå problem med din produkt efter de 5 åren kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa till, men mot en avgift för service och reservdelar.

Manualer och användarhandböcker för SVS-produkter

När du köper en SVS-produkt tillhandahålls en användarhandbok eller instruktion vanligtvis på följande språk: Engelska. Tyvärr kan vi inte garantera att en tryckt manual / användarhandbok ingår i produktrutan, men oftast finns den på tillverkarens webbplats.

- Om du inte själv kan hitta önskad manual, kontakta oss så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket