AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
TRÅDLÖS HÖGTALARE Drilldown arrow icon LIVSSTILSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HI-FI-HÖGTALARE Drilldown arrow icon HEMMABIO HÖGTALARE Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HÖGTALARTILLBEHÖR Drilldown arrow icon

SVS Ultra Evolution Pinnacle golvhögtalare

SVS   Pricematch icon
SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss
SVS Ultra Evolution Pinnacle, black ash SVS Ultra Evolution Pinnacle, black ash SVS Ultra Evolution Pinnacle, white high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, white high gloss
SVS Ultra Evolution Pinnacle, lifestyle SVS Ultra Evolution Pinnacle, lifestyle

Flaggskeppet i Ultra Evolution-serien, kallad Pinnacle, är en galen högtalare med hela fyra 8" basenheter monterade i ett skåp som väger över 40 kilo!

Inventory icon
Leadtime icon small
Välj variant för pris och leverans
VISAVISA electronMastercardMaestro
27444

Ultra Evolution Pinnacle - Flaggskeppsgolvhögtalare

I toppen av den nya Ultra Evolution-serien finner vi Ultra Evolution Pinnacle, som är det absolut bästa SVS har att erbjuda när det gäller golvhögtalare för närvarande. Här har man inte sparat på något överhuvudtaget, vilket blir uppenbart bara genom att titta på det enorma 127 centimeter höga kabinettet som finns tillgängligt i tre olika färger och väger 44 kilo per styck. Tillverkad av 18 mm MDF med en frontbaffel på 25 mm MDF, är detta en robust byggd högtalare.

Receptet för dessa flaggskeppshögtalare är detsamma som för de övriga golvhögtalarna i Ultra Evolution-serien. Det innebär att vi hittar totalt sju högtalarenheter monterade i varje högtalare, i en helt unik konstruktion som SVS själva kallar "Force Balance Array" - men låt oss börja från andra hållet. I mitten av "bågen" på frontbaffeln finner vi den nya 1-tums aluminium dome-diskanten som är diamantbelagd, och återfinns i samtliga högtalare i Ultra Evolution-serien. Denna diskant är omgiven av två 5,25-tums mellanregisterenheter, en ovan och en nedan sig. Dessa enheter är också de nyutvecklade Fiber Composit-enheter, speciellt tillverkade för Ultra Evolution-serien.

Men vi har sparat det bästa till sist. Om det finns en sak som SVS är särskilt kända för, så är det basen - vi tänker här på deras subwoofers som får beröm över hela världen. SVS har med Ultra Evolution Pinnacle tagit med sig sina många års erfarenhet av subwoofers och bas till sina nya flaggskeppshögtalare. Detta innebär att vi hittar inte mindre än fyra 8-tums baselement i VARJE högtalare - två på framsidan och två på baksidan placerade direkt mittemot de andra.

Denna konstruktion innebär att Ultra Evolution Pinnacle har en frekvensgång på 24 - 40.000 Hz, vilket nästan är direkt vansinnigt för en golvhögtalare, trots storleken. Med en känslighet på 88 dB och rekommenderad förstärkareffekt på upp till 300 watt, erbjuder Ultra Evolution Pinnacle naturligtvis möjligheten till bi-wiring/amping.

Vi rekommenderar att man använder en kraftfull förstärkare för att få ut det maximala av ett par av dessa jättar - det är trots allt åtta 8-tums baselement som ska hållas i ett järngrepp när volymknappen vrids åt höger.

Specifikationer:

 • Konstruktionstyp: Basrefleks - 2 x 3" porte på bagsiden
 • Impedans: 6 Ohm
 • Crossover: 140 / 1800 Hz
 • Frekvensomfång: 24 - 40.000 Hz
 • Rekommenderad effekt, nominell: 20 - 300 Watt
 • Sensitivitet: 88 dB
 • Diskant enhet: 1" Diamant belagt aluminiums dome
 • Mellanregisterenhet: 2 x 5,25" Fiber Composit
 • Basenhet: 4 x 8" Fiber Composit (to på front, to på bagside)
 • Kopplingstyp: Bi-wire skrueterminaler
 • Mått, produkt (LxBxH): 30 x 46 x 127,5 cm.
 • Nettovikt: 43,9 kg.

Produkttester och länkar

SVS Ultra Evolution Pinnacle golvhögtalare | Ask, svart SVS-UEPIN-BA: SVS Ultra Evolution Pinnacle golvhögtalare | Ask, svart
34.974,70 SEK 
SVS Ultra Evolution Pinnacle golvhögtalare | Svart högglans SVS-UEPIN-BG: SVS Ultra Evolution Pinnacle golvhögtalare | Svart högglans
34.974,70 SEK 
SVS Ultra Evolution Pinnacle golvhögtalare | Vit högglans SVS-UEPIN-WG: SVS Ultra Evolution Pinnacle golvhögtalare | Vit högglans
34.974,70 SEK 
Upplev produkten i en fysisk AV-Connection-butik

Den här varan kan upplevas i en eller flera av AV-Connections fysiska butiker i Danmark.


Det går därför att få en kunnig produktdemonstration av varan, se nedan i vilken/vilka butiker produkten kan upplevas.

Om du vill uppleva produkten i någon av ovanstående butiker, rekommenderar vi att du kontaktar butiken i förväg. På så sätt kan vi se till att varan inte är utlånad och faktiskt kan upplevas. Dessutom är du säker på att kunnig personal finns tillgänglig för att ge dig en grundlig demonstration och vägledning.
AV-Connection Sønderborg (DK)
, AV-Connection Sønderborg Showroom 9: High-end stereo Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-post: [email protected]
 

Produktbeskrivning - SVS

SVSSV Sound (SVS) är ett mycket framgångsrikt amerikanskt företag som specialiserat sig på att göra de ultimata högtalarna för både high-end stereo och hemmabio. SVS stora framgångar beror bl.a att de är tillräckligt små för att lyssna på sina kunders behov, men samtidigt tillräckligt stora för att kunna få branschens bästa priser på komponenter. SVS-högtalare är handbyggda av noggrant utvalda komponenter, från hela världen, från både små och några av världens största ljudleverantörer. De delar SVS inte har kunnat bygga själva har de därför hittat bästa möjliga ersättare för, genom sitt breda nätverk.

Direkt till dig - Ingen mellanhand!

SVS subwoofers kan enkelt jämföras kvalitetsmässigt med andra välkända märken som REL, Dynaudio, Velodyne och många andra, dock med den stora skillnaden att priset är ofta betydligt lägre på SVS jämfört med konkurrenterna – självklart utan att kompromissa med kvaliteten i hela produkten. Detta beror främst på att det inte finns några mellanhänder i form av distributörer, vi köper direkt från SVS fabrik!

5 års garanti ges på SVS

AV-Connection ger hela 5 års garanti på produkter från SVS. Skulle det fortfarande uppstå problem med din produkt efter de 5 åren kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa till, men mot en avgift för service och reservdelar.

Manualer och användarhandböcker för SVS-produkter

När du köper en SVS-produkt tillhandahålls en användarhandbok eller instruktion vanligtvis på följande språk: Engelska. Tyvärr kan vi inte garantera att en tryckt manual / användarhandbok ingår i produktrutan, men oftast finns den på tillverkarens webbplats.

- Om du inte själv kan hitta önskad manual, kontakta oss så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket