AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
TRÅDLÖS HÖGTALARE Drilldown arrow icon LIVSSTILSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HI-FI-HÖGTALARE Drilldown arrow icon HEMMABIO HÖGTALARE Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HÖGTALARTILLBEHÖR Drilldown arrow icon

SVS Ultra Evolution Titan golvhögtalare

SVS   Pricematch icon
SVS Ultra Evolution Titan, black high gloss SVS Ultra Evolution Titan, black high gloss SVS Ultra Evolution Titan, black high gloss SVS Ultra Evolution Titan, black ash
SVS Ultra Evolution Titan, black ash SVS Ultra Evolution Titan, white high gloss SVS Ultra Evolution Titan, white high gloss SVS Ultra Evolution Titan, white high gloss
SVS Ultra Evolution Titan, lifestyle SVS Ultra Evolution Titan, lifestyle SVS Ultra Evolution Titan, lifestyle

Med så många som fyra 6,5" bashögtalare och 1" diamantbelagd dome-diskant, levererar Ultra Evolution Titan en imponerande ljudupplevelse för sin storlek.

Inventory icon
Leadtime icon small
Välj variant för pris och leverans
VISAVISA electronMastercardMaestro

Om SVS Ultra Evolution-serien


Efter flera års utveckling är SVS nu redo med sin senaste högtalarserie, som bygger vidare på allt vi älskar med amerikanska SVS och samtidigt lyfter det hela till nya, osedda höjder. Ultra Evolution-serien erbjuder totalt sju olika högtalare, uppdelade på både golvhögtalare, kompakta högtalare samt en dedikerad centerhögtalare och höjd-/Dolby Atmos-högtalare.

SVS acoustically centered time alignment
SVS räds inte att tänka nytt, vilket tydligt kan ses på designen av hela Ultra Evolution-serien, som inte liknar några andra högtalare på marknaden. Detta är dock inte bara gjort för att sticka ut med designen, utan har faktiskt även en akustisk funktion som gör att ljudet från alla enheterna träffar dig exakt samtidigt – något som SVS själva kallar för "Acoustically centered time alignment". I praktiken betyder det att diskanten är placerad i mitten, med både en mellanregisterenhet och en basenhet över och under sig i en lätt böjd kabinettkonstruktion (endast på golvhögtalarna).

Som en nyhet levereras nu alla högtalare i Ultra Evolution-serien också i de tre klassiska SVS-färgerna; högglans svart, högglans vit och svart ekfanér, där den vita färgen är något helt nytt för golvhögtalare från SVS. Alla högtalarenheter i Ultra Evolution är nyutvecklade och speciellt framställda för denna serie. Medan Fiber Composit-enheter också fanns i den gamla Ultra-serien, är diskanten i Ultra Evolution något helt nytt som vi inte tidigare har sett från SVS. Vi har fortfarande att göra med en 1-tums aluminiumdome, men denna är nu diamantbelagd genom en rad avancerade teknologier, vilket gör att frekvensomfånget nu först upphör vid hela 40 000 Hz! (mer än vad det mänskliga örat kan höra).
Diamond coated dome tweeter

Ultra Evolution Titan - Stor golvhögtalare

Medan den gamla Ultra-serien endast erbjöd ett par golvhögtalare, hittar vi i den nya Ultra Evolution-serien hela tre olika modeller - var och en mer imponerande än den andra. Mitt i sortimentet finner vi Ultra Evolution Titan, en mellanstor golvhögtalare som, likt resten av Ultra Evolution-serien, har SVS helt nya och unika design och finns tillgänglig i tre olika färger.

Precis som på de mindre Ultra Evolution Tower, hittar vi totalt sju högtalarenheter monterade i Ultra Evolution Titan-kabinettet, som nu har vuxit till nästan 120 centimeter i höjd. Receptet är fortfarande detsamma, vilket innebär att vi på frontbaffeln i mitten av "bågen" finner den nyutvecklade 1-tums aluminium dome-diskanten som är diamantbelagd - densamma diskantenhet som återkommer på samtliga högtalare i serien. På varje sida om diskanten finner vi en 4,5-tums mellanregisterelement i Fiber Composit, precis som på de mindre Ultra Evolution Tower - men här slutar likheterna. Istället för 5,25-tums baselement, erbjuder Ultra Evolution Titan nämligen 6,5-tums enheter, återigen med lång slaglängd och talspole i aluminium för att kunna hantera stor effekt och värme. Ultra Evolution Titan erbjuder självklart Bi-wiring/amping via de robusta golvmonterade högtalarkontakterna på baksidan.

På baksidan av Ultra Evolution Titan finner vi ytterligare två 6,5-tums baselement, placerade direkt mittemot baselementen på framsidan i SVS "Force Balance Array", som minimerar, ja nästan eliminerar, vibrationerna i kabinettet. Detta innebär att Ultra Evolution Titan har en frekvensgång från endast 27 Hz upp till hela 40 000 Hz. Det betyder att dessa högtalare på inget sätt behöver kompletteras med en subwoofer om du vill använda dem för musiklyssning i ett stereo setup. Jämfört med andra golvhögtalare i liknande storlek, kan du förvänta dig en otrolig dynamisk ljudupplevelse med ett par Ultra Evolution Titan-högtalare i vardagsrummet eller hemmabion!

Specifikationer:

 • Konstruktionstyp: Basrefleks - 2 x 2.5" porte på bagsiden
 • Impedans: 6 Ohm
 • Crossover: 160 / 1900 Hz
 • Frekvensomfång: 27 - 40.000 Hz
 • Rekommenderad effekt, nominell: 20 - 300 Watt
 • Sensitivitet: 88 dB
 • Diskant enhet: 1" Diamant belagt aluminiums dome
 • Mellanregisterenhet: 2 x 4.5" Fiber Composit
 • Basenhet: 4 x 6,5" Fiber Composit (to på front, to på bagside)
 • Kopplingstyp: Bi-wire skrueterminaler
 • Mått, produkt (LxBxH): 24,9 x 43,9 x 119,7 cm.
 • Nettovikt: 31,6 kg.

Produkttester och länkar

SVS Ultra Evolution Titan golvhögtalare | Ask, svart SVS-UETIT-BA: SVS Ultra Evolution Titan golvhögtalare | Ask, svart
28.756,70 SEK 
SVS Ultra Evolution Titan golvhögtalare | Svart högglans SVS-UETIT-BG: SVS Ultra Evolution Titan golvhögtalare | Svart högglans
28.756,70 SEK 
SVS Ultra Evolution Titan golvhögtalare | Vit högglans SVS-UETIT-WG: SVS Ultra Evolution Titan golvhögtalare | Vit högglans
28.756,70 SEK 

Produktbeskrivning - SVS

SVSSV Sound (SVS) är ett mycket framgångsrikt amerikanskt företag som specialiserat sig på att göra de ultimata högtalarna för både high-end stereo och hemmabio. SVS stora framgångar beror bl.a att de är tillräckligt små för att lyssna på sina kunders behov, men samtidigt tillräckligt stora för att kunna få branschens bästa priser på komponenter. SVS-högtalare är handbyggda av noggrant utvalda komponenter, från hela världen, från både små och några av världens största ljudleverantörer. De delar SVS inte har kunnat bygga själva har de därför hittat bästa möjliga ersättare för, genom sitt breda nätverk.

Direkt till dig - Ingen mellanhand!

SVS subwoofers kan enkelt jämföras kvalitetsmässigt med andra välkända märken som REL, Dynaudio, Velodyne och många andra, dock med den stora skillnaden att priset är ofta betydligt lägre på SVS jämfört med konkurrenterna – självklart utan att kompromissa med kvaliteten i hela produkten. Detta beror främst på att det inte finns några mellanhänder i form av distributörer, vi köper direkt från SVS fabrik!

5 års garanti ges på SVS

AV-Connection ger hela 5 års garanti på produkter från SVS. Skulle det fortfarande uppstå problem med din produkt efter de 5 åren kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa till, men mot en avgift för service och reservdelar.

Manualer och användarhandböcker för SVS-produkter

När du köper en SVS-produkt tillhandahålls en användarhandbok eller instruktion vanligtvis på följande språk: Engelska. Tyvärr kan vi inte garantera att en tryckt manual / användarhandbok ingår i produktrutan, men oftast finns den på tillverkarens webbplats.

- Om du inte själv kan hitta önskad manual, kontakta oss så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket