AV-Connection Logo
Trygg E-handel
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
STEREO SYSTEM OCH FÖRSTÄRKARE Drilldown arrow icon STEREOLJUDKÄLLOR Drilldown arrow icon SKIVSPELARE OCH TILLBEHÖR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILLBEHÖR Drilldown arrow icon
 

Tangent DAC II forförstärkare

Tangent   Pricematch icon
Tangent DAC II Tangent DAC II Tangent DAC II Tangent DAC II

Sabre ES9023 24-bitars stereo DAC med koaxial, optisk, USB och AptX Bluetooth för trådlös streaming. Idealisk som för-förstärkare och hörlursförstärkare

Inventory icon
Artikelnr:
Leadtime icon small
Tangent DAC II är en mångsidig high-end hifi DAC med en Sabre ES9023 24-bit Stereo Audio DAC. Den erbjuder flera digitala ingångar inklusive koaxial, optisk digital och USB, samt AptX Bluetooth-teknologi för trådlös strömning av hög kvalitet. Idealisk som försteg, och kan också användas som en hörlursförstärkare. Perfekt för musikentusiaster som söker exceptionell ljudkvalitet.

Tangent DAC II har inbyggt en high-end hifi DAC med en premium Sabre ES9023 24-bit Stereo Audio DAC. Denna mångsidiga produkt är den perfekta lösningen för alla som har en förstärkare, men behöver en försteg med flera digitala ingångar, inklusive koaxial, optisk digital och USB.

Med den senaste AptX Bluetooth-tekniken ger Tangent DAC II dig möjlighet att strömma musik från din telefon eller andra kompatibla enheter med högkvalitativt ljud. Och för de som föredrar en mer intim lyssningsupplevelse, kan DAC II också användas som en hörlursförstärkare.

Utöver sina imponerande digitala förmågor har Tangent DAC II också både RCA-utgång och XLR-balanserad utgång, vilket gör den till en bra följeslagare till Tangent PowerAmpster II effektförstärkare eller någon annan effektförstärkare. Och som en del av Tangents populära elektronikserie är DAC II byggd för att hålla, med en solid, högkvalitativ konstruktion och en inbyggd strömförsörjning precis som resten av serien.

Tangent DAC II är också designad med bekvämlighet i åtanke. Den har ett intuitivt, lättanvänt gränssnitt och en kompakt, elegant design som inte tar för mycket plats i ditt hem eller på ditt kontor. Oavsett om du är musikentusiast eller bara vill uppgradera ditt ljudsystem, är Tangent DAC II ett bra val för alla som kräver det bästa i ljudkvalitet.

MER INFO PÅ TILLVERKARENS WEBBPLATS

Tangent DAC II forförstärkare TAN-TANDACII: Tangent DAC II forförstärkare
3.123,84 SEK 

Produktbeskrivning - Tangent

Tangent Tangent har i mer än 20 år fyllt danska hem med fantastisk design och ljud och har sedan starten fokuserat på det som gäller – nämligen hög kvalitet och bra ljud utan att kompromissa. Även om de flesta produkterna från danska Tangent ligger på en prisnivå där alla kan vara med, betyder det inte att vi har att göra med billiga Kinaprodukter, tvärtom. Tangent är en del av AV-Industry som har flera varumärken under sina vingar.

Alla produkter från Tangent är noggrant utvecklade av erfarna akustiker och ingenjörer, och byggda för att leverera en eminent ljudupplevelse för priset, samt hålla i många år. Eftersom vi har att göra med ett danskt varumärke erbjuder Tangent även en vacker minimalistisk och skandinavisk design, som passar in i moderna danska hem. Partnerskap med designers som Jacob Jensen har också på allvar skapat unika produkter under varumärket Tangent. Det är inte utan anledning som Tangent ofta nämns i olika tester och har skördat olika priser genom tiden.
 
Price Match
PRISMATCHNING på Tangent
 

Manualer och användarhandböcker för Tangent-produkter

Tyvärr, eftersom tillverkarna inte gör manualer eller guider på alla språk, kan vi inte garantera att en lokal språkmanual ingår för artikeln.
- Om du är osäker på en manual tillgänglig på önskat språk, kontakta oss bara så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.

AM Analogis Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker Elipson
iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall Michi One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens Victrola Wiim Yamaha
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket