AV-Connection Logo
Home icon Home Återgå varor Butiker Kundservice Affärsförsäljning
Login Logga in
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TEL. +45 7442 1078 (DAGAR 9-17) STORT URVAL OCH LÅGA PRISER SNABB LEVERANS FRÅN 39 SEK 30 DAGARS RETURRÄTT MED PRISGARANTI  
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
LIVSSTILSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HI-FI-HÖGTALARE Drilldown arrow icon HEMMABIO HÖGTALARE Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HÖGTALARTILLBEHÖR Drilldown arrow icon
 

Pure Evoke Play musiksystem

Pure  
Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black
Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Coffe Black Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White
Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White Pure Evoke Play, Cotton White

PURE Evoke Play är den senaste bilden med många funktioner. Otroligt lätt att använda och med en elegant design.

 
  
Välj variant för pris och leverans
  
 
Ett musiksystem för livet
Underhållning, information och det bästa internet har att erbjuda i form av ljudkällor inpackade i ett mångsidigt musiksystem som inte kan placeras i (bara) ett enkelrum. Oavsett om det är poddar till frukost, din favoritradiostation medan du gör hushållsarbete/trädgårdsarbete eller Spotify-spellistan för familjemiddagen, Evoke Play passar alla tillfällen. Det finns inga gränser för avlyssningsbart ljud, och tack vare handtaget och det extra batteriet är Evoke Play redo för alla tillfällen.


Smaken är olika, inklusive radiostationer
Evoke Play är inte bara väldigt smart i sitt format, utan även en smart radio. Som sådan är Evoke Play redo för alla mottagningskvaliteter, genom att kombinera traditionell analog radio (FM), digital radio (DAB) och internetanslutning för en ännu mer pålitlig och robust lyssningsupplevelse. En smart radio erbjuder fler alternativ, mer robust radiomottagning, on-demand ljudströmning av podcaster och möjligheten att enkelt säkerställa att enheten håller sig uppdaterad med uppdateringar. I den osannolika händelsen av dåliga FM/DAB+-signaler är Evoke Play förberedd med över 85 000 internetradiostationer och poddsändningar från hela världen via en internetanslutning.

Höj musiken
Som ett modernt musiksystem för hela familjen erbjuder Evoke Play även Spotify Connect, som kan väljas som ljudkälla direkt på enheten. Anslut helt enkelt din telefon, bärbara dator eller surfplatta till samma Wi-Fi-nätverk som Evoke Play, klicka på en låt i appen, välj Spela som tillgänglig enhet och börja lyssna.

Lyssna på vad du vill, när du vill
För andra streamingtjänster som Amazon Music, Tidal, Apple Music eller Deezer erbjuder Evoke Play Bluetooth-åtkomst till ditt favoritinnehåll.

Var som helst (i) hemmet
Med en valfri ChargePAK är Evoke Play inte begränsat av utrymme. Oavsett om det är en grillfest på terrassen eller att lyssna på en podcast i avskildhet i ditt eget rum, med 12 timmars batteritid kan Evoke Play vara hemma var som helst. Den bekväma formen, den bekväma vikten och det praktiska bärhandtaget gör Play till den ultimata följeslagaren hemma och på andra ställen.

Lätt att använda för alla
Det är enkelt att byta till nästa låt eller till och med spara en ny favoritstation tack vare den tydliga kontrollpanelen. De viktigaste dagliga rutinerna har placerats tydligt och omedelbart synliga på ytan av Evoke Play. Den vikbara displayen ger inte bara enheten ett modernt utseende och gör den lättare att bära från plats till plats, utan döljer också mer avancerade menyalternativ. För speciella tillfällen, som att välja ljudkällor, Bluetooth-inställningar eller equalizerinställningar, vänd helt enkelt upp skärmen och upptäck LCD-skärmen inklusive intuitiv kontrollpanel.

Levererar ljud som inspirerar
Med en imponerande 40W förstärkare erbjuder Evoke Play den rätta atmosfären för varje tillfälle. Två 20 mm soft dome diskanthögtalare och en 3,5 tums woofer levererar övertygande stereoljud även i en smart storlek, oavsett om det sker via Spotify Connect, Bluetooth, internetradio, DAB+ eller FM.

Utformad för alla boendeutrymmen
Modernt ljud i en så kompakt form har aldrig setts förut. Musikanläggningen passar enkelt i en bokhylla, en kökshörna eller en byrå i korridoren. Lättplacerat ljud för alla hem utan behov av mycket mätning och hänsyn. För Evoke Play har en plats i varje hem. Framsidan av musiksystemet, som är täckt av ett högkvalitativt ulltyg tillverkat av 90 % eko-certifierad och återvunnen ull, ger ytterligare hemtrevliga accenter. Som en smart liten möbel kompletterar Evoke Play rummet med två subtila färger:

Coffee Black - en varm men mörk nyans som tillför en avslappnad atmosfär till ditt hem med komforten av en varm kopp kaffe på morgonen.

Cotton White - en benvit som sätter en ren accent med lättheten i fräscht linne.

Vad finns i kartongen
• Framkalla Play-högtalare
• EU/UK strömförsörjning
• Snabbstartsguide
• Säkerhetsdatablad
• Feedback flyer

Batteri kan köpas till om du vill ha bärbar funktion:Pure ChargePAK Evoke Play
Pure Evoke Play musiksystem, Coffee black PU-EVOKEPLAY-BL: Pure Evoke Play musiksystem, Coffee black
2.738,15 SEK 
Pure Evoke Play musiksystem, Cotton White PU-EVOKEPLAY-WH: Pure Evoke Play musiksystem, Cotton White
2.738,15 SEK 

Produktbeskrivning - Pure

Pure
 
Price Match
PRISMATCHNING på Pure
 

Manualer och användarhandböcker för Pure-produkter

Tyvärr, eftersom tillverkarna inte gör manualer eller guider på alla språk, kan vi inte garantera att en lokal språkmanual ingår för artikeln.
- Om du är osäker på en manual tillgänglig på önskat språk, kontakta oss bara så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
• Om AV-Connection.se
• Kundreferenser
• Handelsbetingelser
• Retur och klagomål
INFORMATION
• Bestilling
• Shipping / leverans
• Betalning
• Prismatchning
• Produktegenskaper
HÄNDELSER
• Produktnyheter
• Erbjudande och Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Danmark, Odense
• Danmark, Sønderborg
• Webshop
• Installation
Prenumerera på nyhetsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
©Copyright AV-Connection A/S. Alla bilder och texter på webbplatsen är upphovsrättsskyddade och all kopiering utan särskilt tillstånd är förbjuden. Kopiering och fotografering av webbplatsen i försäljningssyfte är förbjudet enligt upphovsrättslagen § 1 och 2. Den som bryter mot detta kommer att avkrävas ersättning och åtalas enligt § 38.
arrow_upward shopping_basket