AV-Connection Logo
Home icon Home Återgå varor Butiker Kundservice Affärsförsäljning
Login Logga in
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TEL. +45 7442 1078 (DAGAR 9-17) STORT URVAL OCH LÅGA PRISER SNABB LEVERANS FRÅN 39 SEK 30 DAGARS RETURRÄTT MED PRISGARANTI  
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN
LIVSSTILSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HI-FI-HÖGTALARE Drilldown arrow icon HEMMABIO HÖGTALARE Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHÖGTALARE Drilldown arrow icon HÖGTALARTILLBEHÖR Drilldown arrow icon
 

Pure Evoke Home allt-i-ett musiksystem

Pure  
Pure Evoke Home, Cotton White Pure Evoke Home, Cotton White Pure Evoke Home, Coffe Black Pure Evoke Home, Coffe Black Pure Evoke Home, Coffe Black
Pure Evoke Home, Coffe Black Pure Evoke Home, Coffe Black Pure Evoke Home, Cotton White Pure Evoke Home, Cotton White Pure Evoke Home, Cotton White

PURE Evoke HOME är ett bra alternativ till ett klassiskt Hi-Fi-system, samtidigt som det erbjuder moderna funktioner med streaming, radio och CD

 
  
Välj variant för pris och leverans
  
 
Ett musiksystem för livet
Information, underhållning och en mängd olika musikkällor har paketerats vackert i ett allt-i-ett-musiksystem. Oavsett om det är ditt favoritradioprogram till frukost, en Spotify-spellista på jobbet eller din älskade CD på kvällen, levererar Evoke Home en stor buffé med ljudkällor för alla musikälskare. Att välja rätt källa för varje situation och minne och är enkelt med hjälp av den uppfällbara displayen.


Smag er forskellig, også radiostationer
Smaken är olika, även radiostationer
Evoke Home är inte bara väldigt smart i sitt format, utan också en smart radio. Som sådan är Evoke Home redo för alla mottagningskvaliteter, genom att kombinera traditionell analog radio (FM), digital radio (DAB) och Internetanslutning för en ännu mer pålitlig och robust lyssningsupplevelse. En smart radio erbjuder fler alternativ, mer robust radiomottagning, on-demand ljudströmning av podcaster och möjligheten att enkelt se till att enheten håller sig uppdaterad med uppdateringar. I det osannolika fallet med dåliga FM/DAB+-signaler är Evoke Home förberedd med över 85 000 internetradiostationer och poddsändningar från hela världen via internetanslutning.

Höj musiken
Som ett modernt musiksystem för hela familjen erbjuder Evoke Home även Spotify Connect, som kan väljas som ljudkälla direkt på enheten. Anslut helt enkelt din telefon, laptop eller surfplatta till samma Wi-Fi-nätverk som Evoke Spot, klicka på en låt i appen, välj Spot som tillgänglig enhet och börja lyssna.

Lyssna på vad du vill, när du vill
Även om du vill använda en annan streamingtjänst än Spotify Connect, har Evoke Home dig täckt. Välj helt enkelt Bluetooth som ljudkälla för att spela upp ditt favoritinnehåll direkt från andra streamingkällor.

CD-skivor är för alltid
För musikaliska ögonblick och minnen som ännu inte är tillgängliga via streaming, erbjuder Evoke Home ett sätt att njuta av dem i kraftfull stereo och modernt ljud. Utrustad med en lättanvänd CD-enhet, tar Evoke Home album och singlar som helst bara släpptes på CD mellan 1983 och 2003 tillbaka till det privata rampljuset. Oavsett om det är älskade utgångna album som inte är tillgängliga på Spotify eller mix-CD:n för ett jubileum - en CD är för alltid.

Lätt att använda för alla
Att byta till nästa låt eller till och med spara en ny favoritstation fungerar utan ansträngning med en handvändning tack vare tydlig hantering. De viktigaste dagliga rutinerna har placerats tydligt och omedelbart synligt på ytan av Evoke Home. Tack vare en integrerad fjärrkontroll kan musiksystemet även enkelt styras från soffan eller matbordet.

Den vikbara displayen på enheten ger inte bara ett modernt utseende, utan döljer även avancerade menyinställningar. För speciella tillfällen som att välja ljudkällor, Bluetooth-inställningar eller equalizerinställningar, vänd helt enkelt upp skärmen och upptäck den intuitiva kontrollpanelen.

Levererar ljudet som inspirerar
Med en kraftfull 100W ljudutgång kommer Evoke Home säkerligen att imponera. Två 20 mm soft dome-diskanter och två 3,5 tums bashögtalare ger hög klarhet och djup bas oavsett om du lyssnar via Spotify Connect, Bluetooth, Internetradio, DAB+, FM eller CD.

Utformad för varje boende
Evoke Home paketerar modernt ljud till modern form med stor uppmärksamhet på detaljer. Från den diskreta formen, tack vare den vikbara displayen, till detaljer som den upplysta volymkontrollen som ger feedback när displayen är stängd – allt-i-ett-musiksystemet passar sömlöst in i alla interiörer. Evoke är täckt på framsidan med ett högkvalitativt ulltyg tillverkat av 90 % miljöcertifierad och återvunnen ull. Dessa tyger ser inte bara bra ut på exklusiva sittmöbler, utan är också en riktig uppgradering till det vanliga utseendet på ett musiksystem. Evoke Home finns i två behagliga färger:

Coffee Black - en varm brun nyans som lägger till en avslappnad atmosfär till ditt hem med komforten av en varm kopp kaffe på morgonen.

Cotton White - en benvit som lägger till rena accenter med lättheten i fräscht linne.

Vad finns i kartongen
• Evoke Home högtalare
• 1,8 m EU/UK strömkabel
• Fjärrkontroll
• Snabbstartsguide
• Säkerhetsblad
• Feedback flyer
Pure Evoke Home allt-i-ett musiksystem, Coffee black PU-EVOKEHOME-BL: Pure Evoke Home allt-i-ett musiksystem, Coffee black
4.072,81 SEK 
Pure Evoke Home allt-i-ett musiksystem, Cotton White PU-EVOKEHOME-WH: Pure Evoke Home allt-i-ett musiksystem, Cotton White
4.072,81 SEK 

Produktbeskrivning - Pure

Pure
 
Price Match
PRISMATCHNING på Pure
 

Manualer och användarhandböcker för Pure-produkter

Tyvärr, eftersom tillverkarna inte gör manualer eller guider på alla språk, kan vi inte garantera att en lokal språkmanual ingår för artikeln.
- Om du är osäker på en manual tillgänglig på önskat språk, kontakta oss bara så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
• Om AV-Connection.se
• Kundreferenser
• Handelsbetingelser
• Retur och klagomål
INFORMATION
• Bestilling
• Shipping / leverans
• Betalning
• Prismatchning
• Produktegenskaper
HÄNDELSER
• Produktnyheter
• Erbjudande och Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Danmark, Odense
• Danmark, Sønderborg
• Webshop
• Installation
Prenumerera på nyhetsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
©Copyright AV-Connection A/S. Alla bilder och texter på webbplatsen är upphovsrättsskyddade och all kopiering utan särskilt tillstånd är förbjuden. Kopiering och fotografering av webbplatsen i försäljningssyfte är förbjudet enligt upphovsrättslagen § 1 och 2. Den som bryter mot detta kommer att avkrävas ersättning och åtalas enligt § 38.
arrow_upward shopping_basket