AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN

Marantz Cinema 30 11.4 surroundmottagare

Marantz   Pricematch icon
Marantz Cinema 30 surround receiver, black Marantz Cinema 30 surround receiver, black Marantz Cinema 30 surround receiver, silver Marantz Cinema 30 surround receiver, silver
Marantz Cinema 30 surround receiver, inside Marantz Cinema 30 surround receiver, inside Marantz Cinema 30 surround receiver, inside Marantz Cinema 30 surround receiver, rear
Marantz Cinema 30 surround receiver, lifestyle Marantz Cinema 30 surround receiver, lifestyle Marantz Cinema 30 surround receiver, lifestyle Marantz Cinema 30 surround receiver, lifestyle

Cinema 30 är flaggskeppet i Marantz Cinema-serien, med 11x140 watt och kompromisslös byggkvalitet.

Inventory icon
Leadtime icon small
Välj variant för pris och leverans
Marantz Cinema 30 tar hemmabioljudet till en helt ny nivå, tack vare en kompromisslös byggkvalitet och en tidlös design, som är mer än värdig att föra vidare arvet från det tidigare flaggskeppet SR8015.

Överlägsen Förstärkaruppbyggnad

Cinema 30 är byggd på ett flerlagerschassi, där omfattande mängder koppar har använts. Härifrån styr en enorm strömförsörjning ett 11-kanals kraftcenter, som med 140W per kanal (0,05THD), kan tämja både stora och små högtalare med ett imponerande överskott. Den symmetriska och monolitiska förstärkaruppbyggnaden är den mest avancerade förstärkarkonstruktionen tillgänglig för en surroundmottagare, och eftersom förstärkarmodulen till och med är placerad mittemot strömförsörjningen på sitt eget kort, kommer alltid ren och omedelbar kraft att levereras, med så låg distortion som möjligt.

Fintjusterad till perfektion

Varje aspekt av Cinema 30 som kan påverka slutljudkvaliteten, är noggrant finjusterad av den notoriska Marantz Sound Master och likaså kommer alla digitala och analoga signaler att passera HDAM-SA-2-modulen, för att säkerställa den karakteristiska musikaliteten och värmen som förväntas av varje Marantz ljudprodukt.

Automatisk Rumskorrektion

För att ge en optimal upplevelse med Cinema 30 och ett brett utbud av olika högtalare är denna surroundmottagare född med det automatiska rumskalibreringssystemet Audyssey MultEQ XT32, som tar hänsyn till högtalarstorlek, avstånd och ljudnivå, med hjälp av den medföljande mikrofonen. Den avancerade användaren kan med fördel uppgradera till Dirac Live som använder en ännu mer avancerad digital rumskorrektionsteknik, som verkligen kan flytta gränserna för vad som är möjligt i en hemmabio.

Anslut Allt Som Hjärtat Önskar

Cinema 30 har naturligtvis stöd för alla de senaste formaten, vilket innebär att du har möjlighet för bland annat Dolby Atmos, DTS:X Pro, HEOS-streaming, HDR10+, Dolby Vision och naturligtvis HDMI 2.1 med stöd för 8K Ultra HD eller 4K vid 120 Hz, samt eARC. Med totalt sju HDMI-ingångar, där alla sju har HDMI 2.1-stöd, är Cinema 30 redo för varje uppgift. Streamingfunktioner såsom Spotify Connect, TIDAL, Airplay 2, Roon med mera, är som väntat också inbyggda i Cinema 30, så du har en äkta high-end allt-i-ett-lösning som kan tillfredsställa även de mest krävande entusiasterna.

Specifikationer:

• Uteffekt: 11 x 140W, 8 Ohm
• Antal kanaler: 11.4
• Ingångar: 6x Analog stereo, 7x HDMI 2.1, 4x Digital (2x Toslink, 2x Koaxial)
• Frontingångar: 1x USB-A
• Utgångar: 13.4 kanals pre-out, 3x Multiroom out, 4x Subwoofer mono (4x RCA), 3x HDMI
• Strömförbrukning, drift: 780 Watt
• Strömförbrukning, standby: 0,2 Watt
• Mått, produkt (LxBxH): 44.2 x 45,7 x 18,9 cm.
• Nettovikt: 19,4 kg.

Produkttester och länkar

Marantz Cinema 30 11.4 surroundmottagare, silver MZ-CINEMA30-SI: Marantz Cinema 30 11.4 surroundmottagare, silver
46.917,20 SEK 
Marantz Cinema 30 11.4 surroundmottagare, svart MZ-CINEMA30-BK: Marantz Cinema 30 11.4 surroundmottagare, svart
46.917,20 SEK 

Produktbeskrivning - Marantz

MarantzMarantz är ett mycket respekterat och erkänt varumärke i Hi-Fi-världen. Sedan grundandet 1953 har Marantz förändrat hemmaljudupplevelsen med ett brett utbud av hifi-utrustning, och deras produkter är kända för sin exklusiva hantverk, autentiska ljud och hållbarhet.

Manualer och användarhandböcker för Marantz-produkter

Tyvärr, eftersom tillverkarna inte gör manualer eller guider på alla språk, kan vi inte garantera att en lokal språkmanual ingår för artikeln.
- Om du är osäker på en manual tillgänglig på önskat språk, kontakta oss bara så gör vi vad vi kan för att hjälpa till.


Elite Screens Epson Google JVC Klipsch Lenco Marantz Panasonic Pioneer
Projecta Rotel SONOS SONY SVS XGIMI Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket