AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
VARUMÄRKEN

SURROUNDSYSTEM

Kvalitets surroundsystem, allt från en bra soundbar i vardagsrummet till ett stort Dolby Atmos surroundsystem i en hemmabio. Surround sound i alla prisklasser och alltid valuta för pengarna! SE MER icon

 icon Marantz icon Onkyo icon Rotel icon
Surroundhögtalare och soundbar icon
Surroundhögtalare och soundbar
Hemmabio surroundsystem icon
Hemmabio surroundsystem
Hembioreceiver icon
Hembioreceiver
Hembioförsteg icon
Hembioförsteg
Flerkanalig effektförstärkare icon
Flerkanalig effektförstärkare

Surroundsystem

Klipsch hjemmebiograf systemStort utbud av soundbars och surroundsystem i alla storlekar, kombinationer och utföranden. Vi älskar traditionella surroundsystem, vanligtvis i form av en surroundmottagare, en Blu-ray/mediaspelare och ett högtalarsystem, som gör att du kan skräddarsy systemet efter dina exakta önskemål och behov, samtidigt som du skapar de riktiga bioljuden.

Vårt utbud spänner såklart även med soundbars i olika mer kompakta surroundsystem, allt från stereo till Atmos-modeller, samt kompletta hemmabiopaketlösningar som vanligtvis passar bäst i de flesta vardagsrum. Hos AV-Connection finns också alltid ett spännande utbud av soundbars, surroundreceivers och högtalare för demonstration i butiker i Danmark.

Om du är osäker på surroundljud och hela hemmabiovärlden, titta bara på våra videoguider nedan. Du är också välkommen att kontakta oss, för en icke bindande diskussion kring dina önskemål om hemmabio.
– Oavsett om den mindre lösningen eller en komplett biograf.

Arrow down icon

ANDRA KATEGORIER FÖR TV / HEMMABIO

LÄS MER OM SURROUNDSYSTEM

Hemmabiosurroundpaket eller kompositsystem?

Surroundsystem för hemmabioSurroundsystem för hemmabio Vårt utbud av surroundsystem och komponenter spänner så brett att det är omöjligt att ha alla systemkombinationer i webshopen.

Vi rekommenderar därför att du försöker titta på de olika surroundkomponenterna, oftast en AV surround receiver, en Blu-ray-spelare / media-/strömningsspelare, samt naturligtvis en högtalarlösning:
Soundbar-lösning för att ge plattskärmen bättre ljud, med allt från stereo till Dolby Atmos och surroundljud, samtidigt med trådlös musikströmning i många modeller.
• Dedikerade surroundhögtalare
• Eller gå all-in och skaffa ett riktigt THX surroundsystem där du garanterat kommer att bli avundsjuk på grannarna... !

Få inspiration och köp direkt här på hemsidan, eller kontakta helt enkelt för rådgivning om en lösning som matchar dina behov och pris. Då hittar vi förmodligen en helhetslösning för din nya hemmabio – stor som liten.
Elite Screens Epson Google JVC Klipsch Lenco Marantz Panasonic Pioneer
Projecta Rotel SONOS SONY SVS XGIMI Yamaha  
SE ALLA VARUMÄRKEN HOS AV-CONNECTION
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket