AV-Connection Logo
Outlet, retur- och demovaror hos AV-Connection
Produktnyheter hos AV-Connection
OMDÖMEN
 
 

Sortera egenskaper


  Sortera på egenskapsgrupp  

 
 

GARANTI OCH GODKÄNNANDEN

 
 
 

All Yamaha AVANTAGE products have 3 years warranty. The only requirement is that you have to get registered at Yamaha and they need a copy of your invoice.
 
 
 

Driftsäkerhet 16/7

Driftsäkerhet 16/7 Driftsäkerhet 16/7 är din garanti för att utrustningen är byggd för permanent drift 16 timmar i dygnet, året runt. När vi pratar om skärmar / digital skyltning är allt avgörande för hur länge skärmen kan hålla. Till exempel. Inbränt skydd så att bilden inte brinner på panelen. Starkare byggd i förhållande till miljön där skärmen eller projektorn ska sitta.
 
 
 

Driftsäkerhet 18/7

Driftsäkerhet 18/7
 
 
 

Driftsäkerhet 24/7

Driftsäkerhet 24/7 Driftsäkerhet 24/7 är din garanti för att utrustningen är byggd för permanent drift dygnet runt, året runt. När vi pratar om skärmar / digital skyltning är allt avgörande för hur länge skärmen kan hålla. Till exempel. Inbränt skydd så att bilden inte brinner på panelen. Starkare byggd i förhållande till miljön där skärmen eller projektorn ska sitta.
 
 
 

Garanti - 10 år

Garanti - 10 år Denna produkt omfattas av 10 års garanti från tillverkaren. Garantin ges på grund av produktens exceptionellt höga kvalitet och för att ge säkerhet under flera år framöver.
 
 
 

Garanti - 15 år

Garanti - 15 år
 
 
 

Garanti - 3 år

Garanti - 3 år Denna produkt omfattas av 3 års garanti från tillverkaren. Garantin ges på grund av produktens exceptionellt höga kvalitet och för att ge säkerhet under flera år framöver.
 
 
 

Garanti - 5 år

Garanti - 5 år Denna produkt omfattas av 5 års garanti från tillverkaren. Garantin ges på grund av produktens exceptionellt höga kvalitet och för att ge säkerhet under flera år framöver.
 
 
 

Garanti - 6 år

Garanti - 6 år Denna produkt omfattas av 6 års garanti från tillverkaren. Garantin ges på grund av produktens exceptionellt höga kvalitet och för att ge säkerhet under flera år framöver.
 
 
 

Tillverkad i Denmark

Tillverkad i Denmark Produkten är producerad i Danmark och stödjer därmed ett mer hållbart och grönt sätt att tänka, då den sparar på transporter från Fjärran Östern.
 
 
 

Tillverkad i EU / Europa

Tillverkad i EU / Europa Produkten är producerad i Europa/EU och stödjer därigenom ett mer hållbart och grönt sätt att tänka, då den sparar på transporter från Fjärran Östern. Dessutom görs i första hand ekonomiska bidrag till den europeiska produktions- och logistikkedjan, vilket gynnar EU-gemenskapen bättre.
 
 
 

Tillverkad USA

Tillverkad USA
 
 
 

TÜV-godkänt

TÜV-godkänt Denna produkt har genomgått omfattande tester för att säkerställa att den uppfyller TÜV Nords kvalitetsstandard. Produkterna är testade för att kunna bära minst 3 gånger den vikt som anges för privat bruk och minst 5 gånger den vikt som anges för professionellt bruk.

TÜV NORD är en oberoende certifieringsmyndighet och är globalt erkänt som ett varumärke som garanterar utmärkt kvalitet.
 
Läs mer om TÜV-godkänt
 

 
KUNDSERVICE
WEBSHOP INFO
• Betalning
• Logga in
HÄNDELSER
• Nyhetsbrev
BUTIKKER
• Webshop
Trygg E-handel Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
VISAVISA electronMastercardMaestro
ALLA PRISER VISAS INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  Org. nr: DK27907547  •  Kærvej 71–73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tel. +45 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket